Friday, 18 March 2016

[Event] Kemeriahan Animax Carnival Malaysia 2015 - Hari Pertama



Event    : Animax Carnival Malaysia 2015
Tempat : Sunway Pyramid Convention Centre
Bila       : 28 - 29 Mac 2015

Ini adalah kali ke-4 diadakan di Malaysia. Kali ke-2 di Sunway Pyramid. Kalau tahun 2013, Animax menjemput penyanyi May'n (tekan sini), manakala tahun lepas duo Angela in order to promote anime Coppelion pada masa itu, kali ini Animax membawa 3 orang artis sekali bagi memeriahkan event ni. 

Macam biasa, ada booth games untuk anda beradu nasib dan tenaga, collect cop dan pada akhirnya korang boleh dapat lucky draw bagi yang dapat 3 dan 4 cop pada kad games.

Ada gak booth jual jajan dan minuman. Hahahah, jajan lah sangat, booth jual NIPS, satu beg RM10 , dan ada 2 booth minuman; F&N dan Oishi yang iklan dia ada Farid Kamil tetibe tuh! hahahhaha~

 Booth jual minuman Oishi

Jual merchandise maskot baru Animax; OO-kun dan Miroku si Kambing Biri2 last jadi Alpaca

Photobooth.

 Game card



 Tinggalkan kretiviti anda di sini

Harga merchandise OO-Kun, mascot Animax yang comel









Fan Meet & Greet Session bersama May'n! Saya dapat autograph dia!














beberapa jam selepas itu, muncullah ELISA. Sempat perform lagu REALISM. Vokal yang memukau! Ini pun saya dapat autograph dia.


yaaaa akhirnya yang ditunggu telah pun tiba! Saya merupakan hardcore fans Mami Kawada. Pertemuan di lewat petang. Ramai yang menanti.











sempat mempersembahkan sebuah lagu dari anime Shakugan no Shana, OP 1, pulak dah lupa tajuknya. Niji no Sora? eh tu Naruto Shippuden punya lagu! Hishoku no Sora! versi unplugged tau!







OK lah. Bersambung....
Saya dapat tiket VIP untuk konsert!


No comments: