Thursday, 3 December 2015

X Pax Fantasy Fest 2015

Weekend lepas telah berlangsungnya XPax Fantasy Fest 2015 di StarXpo Centre, Kenanga Wholesale City, Kuala Lumpur. Event ini adalah kali ke 2 diadakan. Tahun lepas aku tak pergi.

Kemunculan 2 orang artis yang dibawa khas dari Jepun menarik hatiku untuk datang ke event ini. Yun*chi dan ELISAAAAA!! Kali ke-2 beliau datang ke Malaysia selepas Animax Carnival yang diadakan pada bulan 3. Opppsss... aku belum update pasal event tu.

Sooo... enjoy the gambarsss~

Senduuuu jer...

yayy!! dapat autograph ELISA! ini kali ke-2 tau dapat!


 Hos yang kelakar. Nak2 lagi akak Maleficent tu.

Sorry, tak kenal siapa. Tapi dia nyanyi best! Antara lagu yang dinyanyikan: ending Inuyasha - Ayumi Hamasaki dan opening FMA: Brotherhood - YUI. ahahahah lupa tajuk lagu!

Trinity Bits

Yun*chi



dan akhirnya ELISA. Gambar ELISA cuma satu ni je sebab ahkak nak enjoy her performance!
ELISA nyanyi lagu Realism, *tak tau tajuk*, Wonder Wind dan last sekali Eonian. Best!


Coming up!


tiket belum beli lagi. Dengar citer ada FLOW! wuhuuu!