Thursday, 24 October 2013

Setelah beberapa bulan

Hai korang!

Aku banyak sangat kerja sebenarnya. Tak dapat nak update sangat.

Just nak update kat korang yang aku dah tengok Gintama. Setakat ni, sampai episod 50 lebih.
Watak feveret aku plak, haruslah lelaki yang berambut panjang ittew....hahahahhh~

Katsura Kotarou

Preview aku dah tulis sebelum ni. Jadi, buat apa aku nak review kann? Memang anime ni sangat best, dan kalau korang peminat anime, MESTI kena tengok anime ni. Sekarang episod terbaru, menurut laman web tokyoinsider (download dari sini) sudah 265. Tak pe, pelan-pelan kayuh naa. Korang kan hebat, sekali tengok maunya 10 episode. Hari-hari tengok? haaa kau..

Perkara yang ke dua pulak, Shingeki no Kyojin / Attack on Titans yang trending tu pun aku dah habis tengok. Aku tengok online, time bosan dah habis paperwork semua kat office. haaa, tengok online, baru boleh habis. Sebelum ni, aku ada download anime Sword Art Online pun tak habis tengok gak. Aku follow kat ntv7, pun tak terfollow sebab pagi-pagi aku nak uruskan rumah semua. Ada masa, aku akan review anime ni dan perasaan aku tentang anime ni.

Ketiga, anime Angel Heart. Itupun aku tengok baru sampai episod 26 macam tu. Anime ni best, ada masa aku review.

datang dari pencipta City Hunter, Tsukasa Hojou.

Ok, aku chaw dulu. Ada masa, korang singgahlah blog aku ni. Aku sendiri pun teringin nak aktif berblog, tapi, blog pun sendu. Nak buat macam mana kan?