Friday, 9 November 2012

Update sikit

Aku nak update sikit lah. Aku memang sibuk. Kat office mahupun kat rumah. Kat office ni, sejak dari sebelum puasa lagi sibuk menghandle projek ni. Duyaiii....

Kat rumah plak, tetiba rezeki dtg... Arnab semakin beranak-ranak! Nanti aku kongsi gambar ngan korang.

Hari ni, sekor anak Mom mati. Mom ni arnab kepunyaan mak aku. Sebab tu lah bagi nama 'Mom'. Tapi, Mom ni memang terbaik. Ia memang jaga anak ia betul2. Kan hari ni anak ia mati. Mak aku cite, lepas mak balik dari spital, mak tengok Mom asik jilat2 anak ia. Anak ia dah mati. Semut pun dah start hurung. Kesian. Sekarang tinggal sekor. Asalnya dari 8 ekor. Nanti aku cite lain.

Sekarang,kat Cheras ni hujan. Tapi, tak selebat semalam. Semalam tu sampai blackout rumah aku. Hehe...

Oklah, aku nak chao dulu. Jangan lupa tonton wrestling eh,bukan,anime K malam ni. Ulangan, Jumaat petang jam 6.30, weekend time maghrib. Kat Animax. Yang mana tak de Animax tu, download je la. Lagi puas hati. Sama je, subtitle omputih gak!

P/S: entri ni aku dah update Khamis malam. Ntah hape la kena lambat sangat publish nya...