Friday, 31 August 2012

AFA Singgah di Indonesia pula!


Wuhuu...Setelah berjayanya di Malaysia, Anime Festival Asia (AFA) jengah Indonesia pula! First time nih AFA datang Indonesia. Suka le tu para otaku di Indonesia!

Yang nampak macam syok nya, ada 4 artis bagi setiap Super Anisong Stage Concert. Memula tu diorang nak buat cam biasa la, 3 artis line up untuk 1 concert. Rupanya, 4. Wah, untungnya! So, 4 jam lah berhibur tu. Seronoknya!


Day 1: 7!! + bless4 + Ichiro Mizuki + LiSA
Day 2: angela + KOTOKO + SEA*A + STEREOPONY

Ok, kita tengok ticketing pula. Orang kata, Indon ni semuanya murah kan?

Ini ticketing untuk masuk ke festival. Bila convert, lebih kurang je dengan pricing kita hari tu. Cuma, AFA ID ni lebih sikit.

Ticketing untuk ke konsert. Mahal sikit AFA ID dari AFA MY.

OK, para otaku di Indonesia! Enjoy your weekend.


#tekan untuk ke AFA MY 12