Tuesday, 18 December 2012

[Event] Culture Japan Night


Bila: 24 Disember 2012 (esok kan public holiday, bolehlah ber-night-night)
Jam: dari 5 petang - 10 malam (korang boleh datang dan blah bila-bila masa)
Bayaran masuk: RM20.00
Kat mana?: Menara PGRM, Cheras. (siapa orang Cheras, mesti tau ni, sebelum AEON Maluri)
Parking: RM5.00 (sekali masuk)
Cara nak pergi: Naik LRT STAR turun Maluri. Jalan kaki sikit je. Lintas elok-elok. Kiri-kanan-kiri.



Tujuan Danny Choo buat event ni adalah mengeratkan hubungan sillaturrahim sesama Otaku di samping dapat berjumpa fans tegar dia. ececece...

Korang boleh datang dengan pakaian sempoi-sempoi ke, baju batik ke...*ngahahha* Nak ber-cosplay pun boleh!

Kalau korang ada set Moekana yang korang beli kat AFA MY hari tu, jangan segan silu bawa. Boleh battle. hahahahhh....



Sebelum tu. register SINI -----> CULTURE JAPAN NIGHT MALAYSIA 2012 WINTER

Untuk maklumat lanjut, ------> KLIK

No comments: