Tuesday, 27 March 2012

Selamat Tinggal Peluntur.

Hari tu aku ada baca yang Kubo Tite nak buat last arc untuk manga.

Aaa, siapa Kubo Tite?

Kubo Tite tu creator anime Bleach. Yaaa, aku sekarang ni bercerita pasal anime Bleach!

oohhh, maklumlah, lama tak update.

ok, ok, sambung balik. Ya, Encik Kubo Tite akan berkarya untuk arc last untuk manga. *Sorry, aku tak baca manga Bleach.* Dan, semalam, aku dapat tahu yang anime Bleach akan ditamatkan pada episod 366, iaitu episod akan datang nih. Dan reaksi aku; "uihh, really? aku baru download episod 364 dan 365. Tup, tup episod yang akan datang ni pula jadi episod akhir."

Memang patut pun. Bukan aku nak kata, Bleach ni sudah semakin boring atau merapu. Tapi, patut di tamatkan pun. Sepatutnya anime ni tamat lepas habis Arrancar Saga kot. Korang tak tau, cam mana seksanya aku nak habiskan part tu. Sampai tertidur-tidur tengok.

Sekarang ni, aku still lagi sangkut, tak tau lah episod berapa, tapi yang part Nozomi si rambut kaler hijau tuh.

ntah hape lah si Kon tu nak dari awek nih?

Gila ketinggalan aku ni. So, apa-apa hal, tunggu dan lihat sahajalah. Mungkin diorang nak buat filler ker, atau nak buat Bleach bahagian 2 ke, macam Naruto. Maklumlah, Bleach dan Naruto kan dalam produksi yang sama. 

Jantung hati ku dalam Bleach; Ukitake Jyuushiro. 

dan Abarai Renji. Menggelabah sikit mamat ni, but still hot!

2 comments:

M.Faiq63 said...

wah, sang kyu, sang kyu... ak selalu update Bleach tak tahu menahu bleach anime dah nak abis thx for da information

Hafizah Haruno said...

a'ah. Kurang dah 1 folder lepas ni!