Tuesday, 31 January 2012

Naruto Shippuden 246

Episod Naruto Shippuden yang di tunggu-tunggu ni dah keluar. Aku memang tak sabar nak tunggu episod ni. Episod kali ni berkenaan dengan manga bab 498: Mom's Red Hair. Episod/bab ni Naruto telah berjumpa dengan kaa-san (emak) dia. Hot wuuu.

Sebelum ni watak kaa-san Naruto atau Uzumaki Kushina di dedahkan dalam episod *tak ingat* masa tu Jiraiya flashback balik masa Yondaime (Hokage ke-4, Namikaze Minato) oto-san (ayah) Naruto ni nak bagi nama kat anak dia bakal lahir. Pastu, keluarlah seorang wanita mengandung berambut merah dari dapur tetiba je sebut "Naruto" sambil pegang perut dia. Aku masa tu, "ohhh, mak dia kaa?"

Berikut beberapa screenshot dari episode 246

Sesi pertemuan. Naruto ingat pompuan ni jelmaan Kyuubi dalam badan dia.

Yamato Taicho (captain) dan Killer-B pelik kenapa tetiba jer berhenti.

Sesi luangkan masa. Time ni lah aku tau yang Naruto perangai dia ikut perangai kaa-san dia. *masa baca manga*

Dalam episod ni juga ada dicritakan pasal zaman kanak-kanak kaa-san dia. Sama dalam manga. Tapi takde tunjuk scene yang ni:

hahahah...aku suka. Comel, bulat jer. *harap Kushina tak dengar, nanti mesti dia belasah aku!*

Minato selamatkan Kushina masa dia kena culik tu. uhuuuu...

haaaa, lagi satu! Korang perasan tak Naruto kalau apa-apa je dia cakap, mesti keluar perkataan "Dattebayo"? Kalau korang tengok TV3 punya, memang tak lah kan? Versi omputeh aku tak tau lah.

Sebenarnya, kaa-san dia pun ada gak trademark cam tu. Tapi, "Dattebane". Haahahah, comel jer!

Meh download sini: Thanks to cyber12.com

owhh, tak sabar nak tunggu next episode! 



2 comments:

HAFIZAL said...

nie peminat naruto nie.....hehehehe

Hafizah Haruno said...

a'ah!